Äntligen träning igen ;)


Nu är vi hemma efter en underbar vecka i Göteborg. Väskan med träningskläder som jag hade med kunde jag ha lämnat hemma för jag använde inte dem.

Jag var runt på sightseeing och sprang runt i affärer, åkte spårvagn, käkade 4 räkmackor på 5 dagar 😉 Njöt av solen och värmen och lyxen att bara vara – kunna gå dit näsan pekade utan att ha något bestämt. Sätta mig och äta en glass och titta på folk, njuta av goda middagar. Just ja jag såg en och annan truck på mässan också 😉

Jag köpte ett göteborgskort för att bland annat kunna åka paddan, spårvagn och gå på museum. Då fick man med några rabatthäften och i ett av dem fanns faktiskt en kupong för valfritt pass hos Sats samt en kupong för en veckas fri träning hos Sportlife. Väldigt bra tycker jag men jag utnyttjade inte dem (den här gången) 😉

Igår hämtade jag ut min cykel som varit på service. Firade genom att cykla på långtur – skrapade ihop 5,8 mil genom att cykla från Berg – Wij – Storvik – Kungsgården – Olsbo (fikapaus hos mamma) – Björksätra – Stigen – Kungsgården – Storvik – Wij och Berg. Solen sken och det var underbart, lite blåsigt men det är det väl alltid när man cyklar? Hade en bra känsla även om det gick tungt ibland. Måste ha varit alla räkmackor som uppladdning 😉

Hämtade även ut mina fivefingers som jag bytte storlek på (fick gå upp en storlek eftersom mina tår inte verkar byggda för fivefingers) de passade perfekt så jag hade dem på mig när jag gick runt dammen med hundarna, provade att springa lite när ingen såg 😉 Om jag hinner idag ska jag ta en kort löptur med dem på.

2 reaktioner till “Äntligen träning igen ;)

  1. Det lät härligt med en tur i Göteborg! Intressant med dina fivefingers, de vill jag höra mer om. Har funderat på att köpa ett par just för att träna upp fotlederna lite bättre, men jag är rätt öm under fötterna vanligtvis så jag vet inte hur det skulle bli med ett par såna. Hur tycker du hittills? Jag vill gärna få fler rapporter! 🙂
    Kram
    Annelie

  2. Jag har bara provat dem i 900 meter ännu 😉 Blandat grus och asfalt men jag kände inte av några stenar – det är ju en rejäl gummisula under. Jag återkommer med fler rapporter 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s