Cykelpanik


Nu när ett mål är avklarat är det bara att blicka framåt mot nästa 🙂 Som är HalvVättern. När jag kollar i kalendern så är det bara 21 dagar kvar – och när jag kollar en gång till i kalendern så går hela nästa veckas cykelträning bort eftersom vi är i Göteborg på mässa hela veckan.

Fick lite panik när jag insåg att det inte var långt kvar till HalvVättern och cyklade en liten sväng i fredags. Cyklade en lite längre sväng igår och idag blir det annan träning.

Jag passar på att lämna in min cykel på lite service nästa vecka så att jag förhoppningsvis får i alla växlar sedan 😉 Ska även kolla om det är möjligt att byta till smalare däck. Plus att jag måste be dem montera dit en flaskhållare. Cyklade med vätskebälte igår och det är inte att rekommendera….de främre flaskorna ploppade ur hela tiden så jag hade fullt sjå att trycka tillbaka dem. Cyklade även med lurar första gången och tog inte mina ”sportlurar” utan de vanliga iPhonelurarna – de ploppde också ur titt som tätt.

Nu ska jag njuta av långfrukost med det ”vanliga” – havregrynsgröt med blåbär, kokt ägg, kaffe och lite juice. Sedan bär det iväg på trav, faktiskt första gången som jag är på trav.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s