Inte många dagar kvar…


…på lördag är det dags! Göteborgsvarvet 🙂 Förra årets tid: 2:19:46 – och jag hoppas kunna kapa den i år. Jag siktar på 2:10.
Idag blir det en lätt jogg på ca 30 min och sedan promenad imorgon. Upp tidigt på fredag (avresa senast 05.00) och gå i Ullared fram till stängning, alldeles säkert när mamma är med….. 😉 Vidare till Göteborg och incheckning på hotellet – antar att jag inte kommer att hinna hämta nummerlapp på fredagen men det hinner jag på lördag.

12 grader och regn säger väderleksrapporten och då säger jag att vi kan skippa regnet…

Laddar med vitaminer och antioxidanter för att klara mig från förkylning. Köpte en Lemon Flu Fighter på Naked Juice bar i Gävle. Jättefrisk och god med banan, citron, mango, färskpressad apelsin, yoghurt och defence kick (echinacea, ginseng, nypon)

Imorse gjorde jag en egen smoothie med blåbär, mjölk, honung och ingefära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s