Fivefingers Bikila


Sådär ja nu har jag ”klickat hem” ett par Fivefingers. Hoppas verkligen att de passar bra. Jag satt och läste om de olika modellerna igår och fastnade för Bikila som passar för löpning.

Jag hittade dem till bra pris hos NorthSport och det är bara att byta om de inte passar. Jag var in på Naturkompaniet i Gävle och provade en annan modell som inte var så värst bekväm men de verkade vara normala i storleken i allafall. Lite pyssligt att lirka in lilltån bara… 😉

Det viktiga när man börjar att springa i barfotaskor är att vänja in sig långsamt med korta sträckor i början.

Jag har sprungit helt barfota på löpband och man springer verkligen på ett helt annat sätt än med skor, mycket lättare.

Det ska bli spännande att se hur det går.

 

2 reaktioner till “Fivefingers Bikila

  1. Cool färg! Jag har också köpt fivefingers men jag handlade dom på fot och skospecialisten i Gävle. Personalen var jätteduktiga och trevliga med för den delen. Mina är svarta, lite mer diskreta 🙂
    Jag har inte börjat sprungit i dom ännu, vill vänta till efter varvet och kommer nog att börja med att köra combat i dom för att stärka fötterna/benen.
    Lycka till på lördag!

  2. Ja de var riktigt snygga. Jag fick dem efter 1 dag – supersnabb leverans. Är lite osäker på om jag måste byta storlek men jag ska prova dem ordentligt när fötterna har vilat efter varvet. Nu är jag ju lite öm i tårna redan. Sitter dina åt eller ska det finnas lite utrymme?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s