Bäverdamm


Som vanligt när det börjar närma sig något lopp så är jag livrädd för att bli smittad av någon förkylning. Just nu verkar alla runt omkring mig vara förkylda. Kanske lika bra att låsa in sig en vecka 😉

De senaste gångerna som jag har börjat känna av halsont så har jag pressat ner en hel citron i ett glas varmt vatten och druckit. Det smakar inte gott men det har hjälpt (tillsammans med allt annat hokus pokus som t ex 10 st kryddpepparkorn 😉 )

Nu är det bara en dryg vecka kvar innan GöteborgsVarvet och det ska bli så roligt. Jag känner mig bättre förberedd i år än förra året, jag har iallafall fått till ett par längre löpturer 😉
Ett tag tänkte jag ställa in eftersom sonen ska köra rallytävling samma dag men jag lockade mamma med Ullared så hon följer med ner – får se hur bra uppladdning det är att gå i Ullared hela fredagen. 🙂

Igår stog jag i över 1 timme och tittade på två supergulliga bävrar i våran damm. Knäppte massor av kort men jag var så ivrig så flera blev suddiga…De jobbade på bra. En av dem var upp på land och hämtade små grankvistar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s