Nödvändiga prylar


I lördags hade jag planerat långpass löpning men då var jag sugen på cykel så då drog jag iväg på en lagom tur på 29 km. Med alla grejer jag skulle ta på mig innan jag drog iväg så var det ett heldagsprojekt 😉 Det var pulsklocka, iPhonefodral på armen, solglasögon, vätskebälte….osv. Det blåste motvind hela vägen till Hofors. I Hofors cyklade jag och levererade ett nytt sim-kort till Moas mobil och sedan vidare upp till järnvägsstationen och vände. Från järnvägsstationen och hem till Berg är det i princip nerför hela vägen så det gick lätt och bra. Jag skulle dock behöva lämna in cykeln på lite vårservice för det går inte att få i de 7 första växlarna.

Igår var det då dags för långpass löpning men jag kände av benhinnorna på vänster ben så jag sprang bara 7 km och sedan släpade jag ut kettlebellen i trädgården och gjorde några övningar i solen. Det är fördelen med att bo på landet – då kan man träna kettlebell eller yoga i trädgården utan publik 😉

Förra veckan när vi var i Göteborg så passade vi på att åka till Kungsbacka och Freeport Outlet. Jag hittade ett superbra vätskebälte på Nike affären. Det sitter skönt och det har en ficka för små prylar samt att flaskorna sitter ordentligt. Jag har saknat ett vätskebälte på längre löppass samt på skidåkning. Jag köpte ju även ett par bra skidglasögon i vintras som passar bra till cykling och löpning. Snart tar det längre tid att få på sig alla grejor än att utöva själva träningen 😉

Ha en fin Valborg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s