O-hälsovecka


Den här veckan är det mycket flängande runt på olika ställen. Vi började i måndags i Kungälv för att på tisdagen jobba i Göteborg. Vidare mot Gränna igår där vi bodde på Hotell Gyllene Uttern. Det är verkligen makalöst fint där precis brevid Vättern. Vi satt i restaurangen och åt god mat och tittade på solnedgången. Idag har färden gått vidare mot Mjölby där vi ska jobba imorgon, och på fredag åker vi till Åland över dagen med Företagarhuset.

Jag gillar att se nya platser och jag tycker om att bo på hotell och äta god frukost men det som är nackdelen med att resa är att det är lätt att leva onyttigt och svårt att ta sig i kragen att motionera. Den enda motionen som jag har utövat under de här dagarna är promenader med hundarna. Visserligen trevligt och även jobbigt beroende på vart man går men det är ju inte att jämföra med ”riktigt träning”. Jag tog med löparskor – men inga träningskläder…Vet inte om jag gjorde det med flit för att ha något att skylla på 😉

I måndags när vi åkte ner mot Kungälv stannade vi på GodisGruvan och köpte en jättepåse med godis. Den är (tyvärr) inte slut ännu trots att vi har ätit ur den varje dag.
20120425-145407.jpg
I Kungälv var det full vår och massor av härliga blommor och grönt. Jättemysig stad för övrigt med gamla fina hus. Jag och hundarna utforskade kärleksstigen medan mannen vilade på hotellet 😉
20120425-145416.jpg

Supermysiga Gyllene Uttern i Gränna. Vacker solnedgång och smörstekt röding. Inte mycket som slår det 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s