Garmins pulsband


Igår satt jag och surfade runt för att läsa om Garmins pulsband – om fler haft problem med att klockan visar skyhög puls utan anledning. Jag såg att det var ganska vanligt och det fanns tips om att tvätta det ordentligt (vilket jag brukar slarva med) samt att fukta det innan man springer för att det ska bli bättre kontakt.

Innan långpasset idag så tvättade jag rent bandet och det var alltså fuktigt när jag gav mig iväg. Det hjälpte inte alls ska jag säga – pulsen var uppe i 236 under passet och ändå tog jag det lugnt. Jag sprang drygt 14 km i ett behagligt tempo och jag kollade på pulsklockan när jag var påväg hemåt – på precis samma ställe som pulsen var hög i början på passet var den över 200 på tillbakavägen också….Skumt. Inga kraftledningar i närheten men det måste ju bero på något ”yttre”. Testade även att promenera när pulsen visade uppemot 200 och då sjönk den till 134 för att sedan gå upp till 169. Jag får nog köpa ett nytt pulsband.

Direkt efter löpningen svepte jag ett glas juice blandat med diverse gröna nyttigheter (Mighty Greens med bland annat spirulina och chlorella)
Innan löpningen åt jag omelett och blåbärssmoothie – en perfekt frukost. Jag kunde springa utan att känna mig mätt och ändå hade jag tillräcklig energi. I smoothien hade jag blåbär, mjölk, proteinpulver och cocosfett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s