Må bra


Alltför sällan kostar jag på mig behandling – och de få gånger jag gör det så tänker jag alltid: ”det här skulle jag göra oftare…”

När vi hade hästar så fick de massage/akupunktur ca 1 gång i månaden. Jag själv högst 1 gång per år….

Idag har jag iallafall varit iväg till Må Bra i Torsåker och hela kroppen har fått massage. Jag har direkt bokat in en ny tid för annars vet jag att det inte blir av. Det var ljuvligt skönt och jag känner mig lite seg nu. Vilken tur att jag snart är klar på jobbet och har inga ”måsten” idag. Vädret inbjuder inte till någon uteaktivitet så jag planerar att sätta mig i fåtöljen med en kopp te och en bra bok. Huset är dessutom nystädat så jag kan njuta i fulla drag 😉

Igår blev det ingen löpning som planerat. Jag ägnade hela förmiddagen åt att städa eftersom vi hade visning (igen) och jag blev klar strax innan mäklaren skulle komma. Åkte iväg och käkade och gick med hundarna och när jag kom hem igen var det dags att hoppa in i duschen för att sedan åka in och heja fram Brynäs till SM-Guld! Så tyvärr räckte inte tiden igår…. Dessutom såg jag på mina två senaste pass att pulsen varit upp och vänt på över 200 – jag antar och hoppas att det är nåt fel på pulsklockan och inte på mitt hjärta…. :/ Men jag blev lite skraj så jag ska testa att fukta pulsbandet innan nästa vända för att se om det blir nån skillnad. Jag har ju inte känt av något under löpturen men båda gångerna har det varit efter ca 2 km.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s