plus minus noll


Jag räknar inte kalorier (förutom den månaden jag testade FitnessFighten) men jag har ju en hum om hur mycket jag stoppar i mig på ett ungefär om jag äter som jag brukar. Jag har inga problem att ”unna mig” efterrätt ibland eller en chokladbit eller nåt annat som jag blir sugen på. Tycker att det blir lite tråkigt om man måste vara supernyttig hela tiden. Självklart vill jag ju äta nyttigt mesta delen av tiden.

Igår genomförde jag löpningen som planerat och sedan var jag iväg på ridning i 45 min. När jag kom hem – bråttom,bråttom – innan matchen så blev det pizza…och till matchen ”Cheese balls”….En halv påse cheese balls är ca 500 kalorier. Lägg till en halv pizza så behöver jag inte räkna fler kalorier för att se att gårdagen inte gick plus minus noll trots löpning och ridning.

På löpningen gjorde jag av med ca 267 kcal (enligt pulsklockan) och det är ju bara några nävar cheese balls 😉

Det måste vara nåt beroendeframkallande i Cheese balls. Det går inte att sluta äta. Till och med hundarna blir som galna om man visar en skål med cheese balls. Valle ylar och hoppar på bakbenen 😀 Om man tänker sig att bara äta ett par nävar så är det bara att glömma 😉

Nu tränar jag ju inte för att bli smal utan för att min kropp ska bli stark och hållbar och för att jag ska orka genomföra alla roliga lopp som jag anmäler mig till 😉 Om jag gör av med fler kalorier än jag stoppar i mig så är det bonus…..

 

2 reaktioner till “plus minus noll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s