Veckans löpning


Imorse när jag gick morgonpromenad med hundarna fick jag äntligen syn på bävern som bor i våran damm. Jag har tittat efter den i månader och jag gick omkring med kameran i fickan förut för att jag skulle kunna fota den. Idag hade jag bara mobilkamera och med avståndet som var så blev det tyvärr ingen bra bild – men bildbevis har jag iallafall 😉 Bilden till detta inlägg är inte en flytande stock utan en livs levande bäver.

GöteborgsVarvet närmar sig och här bjuder jag på veckans planerade löpning:

Idag är planen löpning – backe. En lite längre uppjogg samt löpskolning innan backpasset. Ska försöka att hitta en backe som är 100-150 m där jag ska springa ”hårt” men tekniskt fint och högt. Ca 15 min i backen innan det blir lugn nerjogg. Detta ska jag genast ta tag i när jag kommer hem för sedan är det ridning och direkt efter det tv-soffan och Brynäsmatch!

Här finns lite tips om backträning

På torsdag är min plan löpning – medeldistans, ca 7 km på 41-42 min och sedan lite kettlebells på det och förhoppningsvis INTE Brynäsmatch 😉

Lördagen är vikt åt långpass och söndagen ett lättare återhämtningspass, alternativt cykla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s