Vår?!


Istället för träning i helgen så planterade jag om mina ”tantblommor”. Jag har nästan bara pelargoner hemma för de är ganska lättskötta – och dessutom tycker jag att de är fina. Varje vår brukar jag åka med mamma på trädgårdsmässa och köpa mig några nya sorter som förhoppningsvis överlever till året efter 😉 I år blir det ingen mässa för det krockar med Thåström-konserten i Gävle – valet var enkelt 😉

I söndags kände jag mig skapligt frisk så jag provade på ett kort löppass på bandet. Det kändes toppen. Igår hoppade jag över Kettlebells för att heja fram Brynäs till sin fjärde seger mot Frölunda…vi pratar inte mer om det….eller jag vill säga att jag aldrig sett Brynäs spela så dåligt. Det såg ut som att de inte ville vinna, att de var uttvingade på isen och att de hade klister under skridskorna. Nya tag på onsdag Brynäs!

Idag är det ridning och jag hade även planerat löpning. Vaknade dock med antydan till halsont så jag vet inte om jag ska ignorera det eller vara förnuftig. Det kan ju komma sig av att jag skrek igår på matchen…? Eller så vilar jag till på torsdag och hoppas att halsen är OK då så att jag kan köra igång med löpträningen på allvar. Det är ju snart 12 maj och GöteborgsVarvet!

Jag tänker även plocka fram cykeln nu när vägarna är isfria. Det blir en hel del uteträning framöver och jag tror inte att jag kommer att lösa något träningskort på AeroStep förrän till hösten igen – trots att de har massor av rolig träning – men jag känner att jag inte kan hinna allt och nu är det löpning och cykling som gäller.

2 reaktioner till “Vår?!

  1. Vad har hänt med din uppdatering??? Jag kollar flera ggr om dagen för jag vill så gärna läsa om dina nya utmaningar och strapatser 🙂 KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s