Pressat


Pressade i mig C-vitaminer igår. Citron, apelsin, kiwi. Det verkar ha hjälpt för idag känner jag mig piggare. Inte träningsduglig ännu men såpass att jag orkade mig iväg till jobbet iallafall.

Tror faktiskt att jag ska våga mig på en lite längre promenad idag i vårsolen – lite D-vitamin har väl inte skadat någon?

Inspirerad av Coltings bok så gjorde jag något vågat imorse…Jag knäckte ett rått ägg i gröten. Det blev väldigt ”slajmig” konsistens och jag kommer nog inte att göra om det. Åt med nöd och näppe upp och försökte att inte tänka på vad det liknade…urk!

Kokt ägg på knäckemacka med kaviar är bra mycket godare och om man ska skippa knäckemackan och kaviaren så är bara kokt ägg också helt OK. Jag tror aldrig att jag skulle kunna dricka ett rått ägg rakt upp och ner :/

4 reaktioner till “Pressat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s