Ladda inför Vasaloppet


Jag själv har aldrig kört någon speciell uppladdning inför något lopp men här kommer ett tips till dig som vill göra det:

http://www.axasportsclub.com/sv/Information/Kost-och-traning/kost-ladda-for-vasaloppet/

Isåfall skulle jag köra ett tömningspass imorgon och sedan fylla på med kolhydrater fram till loppet på tisdag. Eftersom jag aldrig har provat tidigare så törs jag inte göra det nu heller…men ett skidpass imorgon skulle vara skönt att hinna med, då har jag även chans att prova min nya stavar.

Igår kände jag mig febrig, hade ont i huvudet och  var säker på att jag skulle ligga däckad idag. Jag kokade ihop en supergod och stark morotssoppa med massor av vitlök och ingefära. Jag tog liksom det jag hade hemma och det blev jättebra. Snäppet godare än Mr Rabbit som jag brukar göra…..Vilade hela kvällen och imorse kändes det bättre. Jag är supernojig och går omvägar om jag hör någon snörvla..Igår satt det någon på jobbet och hostade och hostade – jag hade lust att sparka ut henne från fikarummet :/ Det verkar gå en jäkla förkylning nu och det är bara att hålla tummarna för att jag är frisk på tisdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s