Inga horn i pannan


Igår var det fettisdagen och jag hoppas att alla konditorier kan sluta att sälja semlor nu….Jag har nämligen väldigt svårt att stå emot en semla med sin perfekta luftiga bulle, söta mandelmassa och fluffiga grädde. Jag skulle kunna äta semla till frukost, lunch och middag – kanske inte varje dag – men tillräckligt ofta för att det skulle bli ohälsosamt 😉

En semla innehåller ca 440 kcal fördelat på:

Fett: 27,5 g
Kolhydrater: 40 g
Protein: 7,3 g

Allt enligt Anna Hamilton  

Nu är det mindre än en vecka kvar till HalvVasan 🙂 Jag var ut på skidor i söndags. Solen sken när jag kladdade på valla men när jag kom ut i spåret vräkte snön ner…lokalt över mig…vilket gjorde att jag hade noll glid. Spåren var bedrövliga, fästet likaså. Det är då man ska låta hornen växa fram i pannan och köra ett varv extra. Tror ni att jag gjorde det? NÄ!

Det är då den ”bekväma Jessica” alltid vinner med sina superbra argument. Vad sägs om: ”Lika bra att ge upp nu och åka till bilen, tänk om du blir så less på skidor så att du inte vill åka HalvVasan…” Vem skulle gå på det argumentet?

På tisdag ska jag se till att ha horn i pannan!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s