Nöjen & Vila


Ena veckan hård träning och nästa….vila…Ja det är alltid bra med återhämtning för kroppen  😉

Förra veckan tränade jag bara på måndagen sedan städade och plockade jag inför husvisningen så jag hade inte tid att träna.

Jag har inte så dåligt samvete för det för återhämtning är ju alltid bra. Sämre är det att det står 27-15 i #sockermatch2012 😦 Där krävs en ordentlig uppryckning! Jag ska på kalas imorgon och då är det tillåtet att fika men sedan måste jag stoppa sockerintaget igen. Jag börjar tro att socker faktiskt är en drog.

Min yogautmaning har också tagit ett uppehåll men jag ska försöka att köra igång till veckan igen.

Min träning inför HalvVasan är inte bra  alls…Jag har varit ut i spåret 2 gånger och sammanlagt 2 mil – det är katastrof! Endast 2 veckor kvar så jag måste verkligen ut flera gånger nästa vecka. 

I helgen har vi varit i Stockholm och kikat i affärer och även varit på Wallmans Salonger. Det var en väldigt trevlig helg och det är skönt att komma iväg från vardagen men nu har jag ”glassat” färdigt. Nu är det ordning och reda på mat och träning som gäller. Det är väldigt lätt att ”unna sig” godis, efterrätter och en och annan fika och maten är inte särskilt nyttig när man är ute och äter. Undantaget var till lunch igår när jag ”tvingade” med mamma på Blueberry Lifestyle för att äntligen få prova deras hälsosamma wraps och smoothies. Visst var de goda och jag höll mig mätt väldigt länge men mina smoothies är snäppet godare 😉

En reaktion till “Nöjen & Vila

  1. Hallojsan! Ville bara säga att jag tycker att det är roligt att läsa att du gillar Blueberry! Jag jobbar nämligen själv där (PUB) och är helt såld på sortimentet haha 🙂 Vet hur bra produkterna är och hur god maten är så det är roligt att se när någon annan också har upptäckt det!

    (kan förresten tipsa om att det är 50% rabatt denna veckan på by, jag tänker i alla fall fynda en hel del! haha)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s