Nike Blast – dag 2


Dag 2 – vaknade med härlig träningsvärk lite här och där 😉

Rivstartade med föreläsningen Fighting Spirit och Paolo Roberto. Vilken underbar föreläsning! Han blandade allvar och humor och jag skrattade och blev rörd. Jag visste inte att han var en sådan fängslande föreläsare. Det jag fick med mig var att allt går bara man ge sig fan på det! (Det var inte så han uttryckte det – men fritt tolkat av mig så blev det så 😉 )

Han avslutade med liknelsen att vi har 6 bollar som vi måste hålla i luften –  3 av kristall och 3 av gummi. Gummibollarna kan vi jonglera med och de går inte sönder om vi tappar dem i golvet. De är jobb, pengar, materiella ting. Kristallbollarna måste vi vara mer rädd om. De är familj/vänner, kroppen, själen. Om vi inte vårdar dem så går de sönder och det är inte säkert att det går att reparera….Kloka ord från ”Kungen av Kungsan”

Laddade om för ett pass med NTC Get Lean – det här passet var roligare än det första (NTC Masterclass) för det var korta intervaller och det var järnet hela tiden. Jag körde verkligen för allt jag var värd.

Dagens andra träningspass var NIKE Free med Johanna Andersson. Tyvärr var jag för trött för att uppskatta den här klassen. Det var skitjobbigt att springa runt som en hund och samtidigt göra armhävningar på ett golv som var halkigt, jag var supertrött och idag tyckte jag att Johanna var för käck för mig. Jag pallade bara 30 min sen gick jag. Kanske hade det varit annat om jag var utvilad.

Eftersom jag hade tid på mig innan helgen sista pass så gick jag runt i de olika salarna och tittade på träning och sedan satt jag på läktaren och tittade på träning också. Skönt att bara vara en stund och ladda batterierna med mat, kaffe, smoothies och bars.

Inför det sista passet som var spinning tillsammans med Jessica Clarén och Kjell Olav Engen hade jag fått tillbaka min ork och jag körde så att svetten sprutade. Det var första gången jag provade spinning med Activo systemet där man höll koll på sin puls på en stor skärm. Var och en fick själv se till att få upp pulsen till den nivån som rekommenderades. Det var ett roligt pass och det kändes väldigt kort. Båda var bra som instruktörer men Jessica hade en enorm utstrålning och glädje genom hela passet.

Skippade BodyPump som sista planerade pass eftersom jag var trött och nöjd och glad och den känslan ville jag behålla!

Så tack alla superinspiratörer för en fantasktisk helg! Fick även ett par supersköna Nike skor som passade perfekt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s