Kettlebells & Svanen


Idag har jag varit på första passet Kettlebells i Sandviken. Det var roligt och ungefär som jag hade tänkt mig. Idag gick vi igenom de grundläggande övningarna, minsta kulan vägde 8 kg men det var faktiskt inga problem alls.

När jag kom hem blev det Yoga 30 min och jag körde det vanliga programmet men la även till duvan och svanen idag. Jag tänkte att jag skulle lägga till en ny övning varje dag och presentera den här på bloggen. Jag byter alltså ut den mot en annan så att programmet fortfarande är 30 min. Dagens övning var Svanen.

Här kan du se hur man gör svanen: http://www.dintraning.se/ovning/696/Yoga-Svanen.html

Svanen öppnar upp höfterna och stretchar sätesmusklerna.

Jag hade problem med att jag var stel och öm från rumpan och upp i ländryggen. Det stretade och drog och blev värre och värre. Till slut hade jag problem att föra benet framåt. Men så gick jag på min systers yogaklass och då fick vi göra svanen. Mina problem försvann direkt! Och nu vet jag att jag bara behöver göra svanen om problemen kommer tillbaka! 😉

På bilden är det faktiskt en svan som jag fotade igår när den simmade runt i vår damm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s