Utmaning


Jag har fått en webb utmaning av Marre som jag tänkte ta mig an innan jag stryker resten av gardinerna.

1. Vad gjorde du för 10 år sedan

Jag har faktiskt ingen aning….Men jag tror att vi kanske var påväg att flytta från Hofors till Torsåker. Jag var säkert en hel del med Moa i stallet eftersom hon hade en B-ponny då. Jag var även en del på hockeyträningar och matcher eftersom Kalle spelade hockey.

2. Vad gjorde du för ett år sedan

Var tvungen att kolla lite i bloggen för att komma ihåg 😉 Jag var visst förkyld och sedan var jag på konvent på AeroStep – precis som i år fast i år slapp jag vara förkyld 🙂 Sedan åkte jag lite mer skidor än vad jag har hunnit i år…

3. Fem snacks du gillar

Jordnötter, Popcorn, Choklad, Löständer, Lakrits

4. Fem sånger du kan hela texten till

Främling – Carola (mimade jämt till den när jag var liten), Staten och Kapitalet – Ebba Grön, säkert en del Imperiet låtar som jag inte kommer på nu, Utan dina andetag – Kent

5. Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär

Bygga mitt drömhus. Resa jorden runt och runt igen. Dela med mig till min släkt. Starta ett framgångsrikt företag. Skänka till välgörenhet och forskning.

6. Fem dåliga vanor

Var sak har inte alltid sin plats…. Lyckas alltid röra till det i tvättstugan (även om jag i och för sig har hjälp att röra till). Lägger mig för sent på kvällen så att jag alltid är supertrött på morgonen. Dricker för mycket kaffe. Sitter för mycket framför datorn.

7. Fem saker du gillar att göra

Umgås med min familj. Resa. Träna. Läsa böcker. Titta på film/gå på bio.

8. Fem saker du aldrig skulle köpa eller klä dig i

Päls, Kort-kort och nätstrumpor, polotröja, nätbrynja

9. Fem favoritleksaker

iPad, iPhone, skidor, dator, Garmin

10. Fem personer jag vill se göra den här utmaningen

Camilla

Anneli

Träningsglädje

Partypinglan

Fitness och Hälsa

4 reaktioner till “Utmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s