Nyttiga Chokladbollar


Idag har syster med familj varit på besök. Jag hade lite nyttigt fika och lite onyttigt fika. Eftersom jag är gift med onyttigheten själv som vägrar äta nåt nyttigt utan älskar wienerbröd så fanns det wienerbröd och muffins. Sedan fanns det fruktsallad och glass eller kesella om man ville vara ännu nyttigare. Dessutom hade jag gjort nyttiga chokladbollar.

Faktiskt så var det nyttigare fikat mest populärt 😉

Chokladbollarna var det nog bara jag som gillade – Idas Danne åt också av dem utan att springa iväg till soptunnan….;)

Innehåll: Mixade hasselnötter / kakao / lite kokosfett (holistics) / lite kaffe / havregryn / proteinpulver (vanilj – holistics) / agave / vatten / hampafrön

Rullas i cocos. Jag gillade dem jättemycket, men de blir ganska mastiga så ett par stycken står man sig länge på. De smakar ju naturligtvis inte som vanliga chokladbollar men är man väldigt chokladsugen så är de toppen.

Jag har grym träningsvärk sedan gårdagens sju pass…Hela baksidan av kroppen känns som blåslagen. Jag har nog aldrig haft sådan träningsvärk i rumpan någon gång, dessutom baksida lår och även baksidan av ryggen.

Idag får min kropp vila. Jag ska hänga upp lite gardiner, det känns som en lagom sysselsättning idag.

En reaktion till “Nyttiga Chokladbollar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s