Grattis Rolf-Göran


Igår tittade vi på Idrottsgalan, jag ringde även och röstade på Rolf-Göran till Jerringpriset. Jag röstade dels för att jag tycker att han är en värdig vinnare och dels för att ridsporten är värd den uppmärksamheten. Inte trodde jag att människor på Facebook och Twitter skulle skriva så mycket negativt om detta…Varför kan man inte ta ridsporten på allvar?

Om alla som missunnar Rolf-Göran detta pris förstod hur mycket jobb som ligger bakom den prestationen som han har gjort så skulle det kanske bli tyst på er? Hästen gör ju inte jobbet ensam – dessutom kan månader av träning och förberedelser gå i krasch om hästen blir skadad – det hänger inte bara på att du själv ska vara i toppform – du måste pricka in hästens toppform när det är dags för en viktig tävling också.

Läs en väldigt bra insändare på Hästmagazinet som sammanfattar allt som jag själv tycker.

Nu har jag precis kommit hem efter min ridlektion (väldigt långt ifrån Rolf-Görans kapacitet 😉 )

Jag sitter här med en kopp te och min tjocka mysiga filt för jag fryser…Hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk. Peppar, peppar….så har jag inte varit sjuk sedan jag började med zinktabletter! 🙂

Idag har det för övrigt varit en dag när jag har unnat mig lite väl mycket…en semla, kakor och choklad…Ja, ja man ska väl lyssna på sin kropp? Min kropp ville ha lite gott idag och lite sömn imorse istället för simning. Eller var det kanske hjärnan som ville? Hur som helst så har jag inte dåligt samvete för det – så länge man inte unnar sig gott varje dag så är det väl OK. Dessutom var semlan ljuvligt god!

En reaktion till “Grattis Rolf-Göran

  1. Fast nu när jag tänker efter så har jag lite dåligt samvete….Inget socker var det ju… 😦
    Det måste ha varit sockerdrogen som lurade mig. Nya tag imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s