På tur med stavar


Precis hemkommen efter en löp- och raskpromenad- tur med stavar. Var så sugen på att springa när jag vaknade i morse.

Jag är sugen på att åka skidor också men eftersom det är så dåligt med snö så drog jag på mig skidmundering och löparskor istället. Då fick jag ju chans att prova mina kompressionsstrumpor från GoCoCo också 😉

Det är bra mycket jobbigare att springa med stavar än utan. Det var dock inte skälet till att det gick så sakta och att jag promenerade då och då…Nej, det beror på att jag fortfarande inte har skaffat dubbar och det var väldigt isigt på flera ställen.

Hörde att det skulle vara åkbart uppe vid Edskenslingan men då skulle jag behöva ta med en hel skolklass med skrikiga barn som skrämmer bort alla vargar och eventuella björnar som inte har hunnit somna….Jag vågar inte åka i skogen – utan jag vill helst åka på golfbanan – men där är det väldigt dåligt med snö.

Det är 45 dagar kvar till HalvVasan idag!

Nu lite städning, NTC-appens 15 min Core crunch (riktigt vidrigt), och sedan bio ikväll. Vi ska kolla på en vältränad Persbrandt i Hamilton .

3 reaktioner till “På tur med stavar

  1. Men vi kanske kan ta en tur på måndag morgon om du törs 😉 Tänkte ta en tur efter att jag lämnat Thea, ca 8:30 om du kan ”smita” ifrån jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s