Jo, jo…


..idag hade jag lite dålig karaktär – fast jag försvarar mig med att jag redan innan hade bestämt mig för att smaka en bulle på kalaset. Vem kan motstå syster Idas supergoda och dessutom nybakta bullar?

Vi har varit på 4-års kalas idag och min detox tog ett kort uppehåll under eftermiddagen 😉 Tror att jag redan har detoxat klart för denna gången faktiskt men jag ska fortsätta undvika kaffe, gluten, socker och alkohol under hela januari.

Det blir dock ingen mer leverreningsdrink. Fy 17 vad dålig jag blev. Jag drack den på morgonen på nyårsdagen, sedan fortsatte jag med flytande kost hela dagen. När kvällen kom hade jag sådan gräslig huvudvärk och jag frös så det var bara att lägga sig. Sedan började jag att svettas som en tok och mådde fruktansvärt illa. Somnade vid 21.30 med en spypåse vid sängen och vaknade upp 9.30 dagen efter och var jättepigg. Vet inte om det berodde på leverreningsdrinken eller en kombination av kaffe och socker abstinens.

Sedan dess har jag dock varit pigg och spinningen i måndags gick superbra trots bara frukt och grönt och mestadels flytande kost.

Tränade BodyPump igår och kände mig stark då också. Tror att mina muskler vill ha lite kolhydrater (dock långsamma) för att orka jobba. Under FitnessFighten körde jag övervägade proteinrik kost och kände mig mycket klenare på träningen.

Idag blev min träning endast långpromenad i solen (gäller att passa på när solen visar sig) och jag hoppas hinna med ett träningspass imorgon innan Brynäs matchen.

På söndag blir det BodyCombat och sedan börjar en ny vecka igen 🙂 Nu är det inte långt kvar till HalvVasan och jag har inte åkt en meter på skidorna 😦

20120106-193847.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stannade vid dammen och kollade efter bävern. Passade på att knäppa ett kort eftersom vattnet hade frusit så läckert på kanterna. Det syns dock inte på bilden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s