Mixed salad


Imorse provade jag att göra en ”salladssmoothie” till frukost. Frukosten är den bästa måltiden på hela dagen och jag kan äta massor till frukost men ofta är jag för trött för att duka fram. Det brukar ofta bli havregrynsgröt. Igår satt jag och surfade hela kvällen och läste om kost och kostens betydelse för kroppen och olika brister/sjukdomar som kan uppstå.

Inspirerad av detta så ville jag få i mig en nyttig frukost. Bläddrade fram ett recept ur Blueberrys bok. Det var en smoothie gjord på grönsaker….Kände redan från början att det inte lät som en god frukost….och det var det inte heller….Jag föredrar frukt/yoghurt smoothies på morgonen men jag skulle mycket väl kunna dricka den här grönsakssmoothien lite senare på dagen.

Recept

1 näve blandade gröna blad, t ex spenat, ruccola eller machésallad / 0,5 avokado / 2 broccolibuketter / lite citronsaft / 1 äpple / 3 dl kallt grönt te / 0,5 tsk mineralsalt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s