Morotssallad och simning


Idag gjorde jag en morotssallad från Blueberrys bok. Det var morot, kokos, russin, solrosfrön (fast jag hackade mandlar istället) sedan hällde man på olja, kryddor och lime. Den blev härligt fräsch! Till det åt vi kyckling, ris och currysås. Jag måste ta mig i kragen och börja planera veckans mat – undrar hur många gånger jag har sagt det…

20111227-205255.jpg

Efter maten åkte jag till badhuset och simmade ett pass. Jag hoppas kunna hålla i det och komma iväg på simning 1 dag i veckan. Simning är ju inte min starka sida och jag ska ju simma en halv km mer än vad jag gjort tidigare nästa år.

Apropå halvklassikern så känns det lite tungt med skidträningen just nu…Inte en gnutta snö finns det kvar. Även om jag tränar en massa annat så behöver jag åka en del skidor innan HalvVasan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s