Lucka 20 – en jultradition


Eftersom jag inte hann med gårdagens inlägg så slänger jag in det idag. Gårdagens firades nämligen på bästa sätt. Först tränade jag på förmiddagen, mest armar och det känns idag 🙂 Sedan var det jullunch på jobbet med tomtegröt och skinksmörgås – mysigt.

Hem och gick en långpromenad med hundarna innan ett supergott julbord på Högbo Qvarn. Det är det som är jultraditionen även om det var länge sedan vi var där sist. Den här gången var det mamma och hennes sambo som bjöd barn och barnbarn – vi var 20 stycken och det var jättetrevligt! Tack så mycket.

Förresten hann jag med att fylla år också 😉


Bilden lånad från Högbo Qvarns hemsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s