Lucka 17 – min julklappsönskelista


Ja det blir ju inte lätt eftersom jag dels har skrivit en inlägg om att skänka pengar till Unicef istället för onödiga presenter/julklappar och sedan i förra inlägget pratat om lycka. Nu har jag ju inte skrivit mer om lycka men när jag var ute och promenerade så funderade jag över vad lycka är…

Det jag kom fram till under 50 min promenad är att det nog krävs många fler promenader innan jag är klar med den tanken 😉 men i stora drag känner jag att om man är lycklig så behöver man inte önska sig en massa nya saker hela tiden utan man är tacksam över det man har – jag tycker att det hänger ihop lite grann. Nu pratar jag om inre lycka men lycka kan ju vara ett par nya skor om det verkligen är vad man behöver/har önskat. Allt är ju relativt…

Väldigt vad djup jag blev idag 🙂

Sedan är det ju så att vi köper inte julklappar åt varandra längre. Julen är ju barnens högtid och det är ju de som blir gladast över paketen.

Så min julklappsönskelista är faktiskt tom.

En reaktion till “Lucka 17 – min julklappsönskelista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s