Lucka 16 – min högsta önskan


Jag ligger lite efter i kalendern så jag får köra ikapp med flera inlägg idag 😉

Jag tror jag fastnade lite när jag skulle formulera min högsta önskan…Självklart önskar jag mig fred på jorden och att jag själv men även familj, släkt och vänner ska få vara friska. Men förutom det är min högsta önskan LYCKA. Att få vara lycklig, det måste vara det bästa som finns. Man behöver inte saker, pengar eller annat om man bara är lycklig….Jag tror faktiskt inte att de som har pengar så att det kan köpa allt de vill ha är lyckligare än någon annan.

Nu lät det kanske som att jag går omkring och är olycklig – så menar jag inte. Utan jag menar att istället för att önska pengar eller resor eller vad som helst så räcker det att önska lycka.

Bilden lånad av Malenami.

Bilden av lycka får symboliseras av ett fint halsband som jag har sett på Malenamis blogg. Jag ska köpa mig ett sådant sedan har jag tänkt. Det är en Buddhafigur som skymmer sina ögon för att påminnas om att söka lyckan inom sig. Jag har ett annat halsband med 3 Buddhafigurer. En skymmer ögonen, en munnen och en öronen. Men jag har glömt bort vad det betyder…Någon som vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s