Dålig karaktär


När jag körde FitnessFighten hade jag sån otrolig karaktär. Jag åt inget som jag inte skulle, inte ens ett sockerkorn…Efter FitnessFighten tänkte jag mig att lördagar skulle vara min godisdag när jag fick äta vad jag ville….Det har ju funkat sådär…Jag hetsäter godis på lördagar om det finns hemma – jag kan nog hålla med om att socker är som en drog – det blir som att jag måste äta upp allt godis i skålen om jag har tagit en bit (blir jobbigt om det är en stor skål…;)

Den här veckan har jag känt mig lite trött och sliten. Hoppade över löpningen i tisdags och bestämde att vi skulle kolla på film hemma istället. Tänkte att jag nog skull poppa lite popcorn….När jag kom hem från ridningen hade min man laddat upp med en stor godisskål (elakt…) och jag kunde inte låta bli den. Tänkte att jag kunde kanske ta 3-4-5 bitar…Men när jag väl hade börjat gick det inte att sluta 😦
 I Januari kör jag stenhårt igen! Inget socker!

Igår åt vi på en jättegod och trevlig restaurang i Gävle. MEAT – de har buffé med närproducerat kött och jättegoda tillbehör. Ångrar att jag inte frågade vad de haft i sin sallad med sockerärtor och mango – det var jättegod smak på den. Köttet smälte i munnen – vi kommer definitivt att åka dit fler gånger.

2 reaktioner till “Dålig karaktär

  1. Min kille försöker också sig på det där med att skippa kolhydrater och socker… Och jag är ofta den där boven som bakar cupcakes eller köper hem en massa gottgott som jag sitter och smaskar på brevid honom i soffan…
    Han är duktig och tackar nej typ 70 % av gångerna och säger att det inte stör honom men när jag läste det här insåg jag att jag kanske inte är så snäll och att det är säkert ganska jobbigt för honom :s
    Tack för inlägget, jag ska nog vara lite mer ödmjuk med min stackars sambo 😉

  2. Ja det beror ju på hur bra karaktär han har 🙂 När jag väl bestämde mig under en månad för att köra stenhårt utan godis – då funkade det jättebra. Jag blev nästan ”peppad” av frestelsen – låter konstigt – men det var som att jag vill bevisa hur bra jag klarade det. Men nu när jag tillåter godis ibland då är det svårare – då måste man ju dra en gräns för hur mycket och när det är OK. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s