Lucka 12 – bild på vårt hus från gatan


20111212-155004.jpg
Jag tänkte fota igår när det var så himla vackert ute…Gnistrande snö, solsken. Men jag gjorde inte det…idag är det så mulet så att det känns som om någon har stoppat oss i en stor säck och knutit ihop….

Nåja hundarna och jag har iallafall gått vår 50 minuters promenad och sedan blir det spinning.

Det är väldigt slaskigt och plaskigt efter vägarna och bilarna saktar inte precis in när de passerar. En lastbil kom i hög fart och som tur var så hann jag hoppa åt sidan, annars hade jag nog blivit genomblöt 😦 De tycker väl kanske inte att man ska ut och gå efter vägarna…men det finns faktiskt ingen annanstans att gå när man bor i Torsåker. Jag vill också ha en fin upplyst cykelbana från Torsåker till Hofors – en sådan som finns i Hästbo – som ingen verkar använda. Tä nk vad bra det skulle vara. Då kunde man springa, gå, cykla för glatta livet utan att vara rädd för att bli påkörd. Från oss är det exakt 1 mil upp till rondellen i Hofors – skulle vara toppen med cykelbana hela vägen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s