Lucka 11 – tredje advent


Nu har jag ätit en mumsig frukost. Havregrynsgröt, nypressad grapejuice, kaffe, mackor….Solen skiner så jag ska ta hundarna och gå en långpromenad. Lite senare blir det BodyCombat men innan dess ska jag komma på någon mat göra….Alltid lika svårt….

 
Ett par lussebullar ska jag mumsa i mig också för den här helgen har jag faktiskt inte frossat godis.
 
Igår var jag på Veronica Maggio på Gävle konserthus. Lite trist konsertlokal eftersom publiken sitter ner så blir det ganska stelt. Men Veronica var bra och hon spelade sina hitlåtar – men det var slut redan efter en dryg timme….Det tycker jag är lite i kortaste laget för en konsert.
 
Efter konserten gick vi till Olearys som var knökfullt – det är bara att konstatera att småbarnsmamman Cammo är mer partypingla än mig – vid tolv drack jag Ramlösa och åkte sen hem. Det är jag i och för sig tacksam över idag 😉 Undrar just hur Cammo mår….?
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s