White Sand Beach – Kratte MasugnFörra året fyllde mannen jämna år och fick då ett presentkort på Kratte Masugn. Som tur var såg vi för 2 veckor sedan att presentkortet var påväg att gå ut så vi bokade in en eftermiddag/kväll där i lördags.

Vi har varit där en gång tidigare och jag kan verkligen rekommendera det. De har gjort en ”sandstrand” med riktig sand och solstolar. Sedan är det starka lampor i taket som ska föreställa solen och den går upp och blir starkare och det blir ljusare och ljusare – precis  som på rikigt. Om man har bra fantasi så kan man drömma sig bort och låtsas att man verkligen är utomlands 😉 I allafall under 3 timmar – sedan går solen ner igen…

Jag satt och slumrade och njöt i min solstol hela tiden, vi gick även ut och badade i tunnan. Det var jättemysigt för det började bli mörkt och det snöade lite lätt samtidigt som vi satt i den varma tunnan och bubblade och njöt.

Efteråt åt vi buffé som var helt OK, men vi blev så trötta efter sol och bad så vi slängde i oss maten för att få åka hem och slappa i soffan framför tv:n 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s