Insamling hos Unicef


Jag jobbar ju som adminstratör på ett företag som sysslar med utbildning. Under flera år har vi lämnat pengar till Unicef istället för att skicka julkort. Idag lämnade jag ett bidrag igen och såg då på deras hemsida att man kunde starta en egen insamling. Jättemånga människor har startat alla möjliga insamlingar och jag tyckte att det var en bra idé.

Först tänkte jag starta en insamling som hade med Halvklassikern att göra men kom sedan på att jag skulle starta en insamling som heter ”Istället för en present”

Tanken är att de som tänkt köpa present till mig någon gång i framtiden kan sätta in pengar där istället. Men även andra kan naturligtvis skänka pengar till Unicef genom min sida. Använd den gärna om du tänkt ge en present till någon som du vet redan har det mesta och som skulle bli superglad över en sådan här present istället. Eller starta en egen insamling om du hellre vill det. Huvudsaken är ju att pengarna kommer in till Unicef som gör ett superbra jobb ute i världen.


Bild lånad från Unicefs hemsida

Här klickar du om du vill följa min insamling och även skänka pengar

En reaktion till “Insamling hos Unicef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s