Anmäld!


Jo det blev så att jag anmälde mig till The Nike Blast ändå igår. Satt som klistrad framför datorn och väntade på att anmälan skulle öppna. Blev jättestressad när jag skulle anmäla mig (trodde nog att alla klasser skulle ta slut i ett nafs) Men valde ändå en bra mix tror jag av Yoga, Spinning, NTC pass (flera stycken) och föreläsningar, bland annat en föreläsning med Paolo Roberto och den såg jag att den var fullsatt nu.

Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot 4-5 februari 2012!

Sedan har ju AerostepCompany sitt egna konvent i januari – den 21:a närmare bestämt – och det kommer också att bli skoj såklart!

Tänk att det är så roligt att träna. Jag tror nog att jag äntligen har blivit beroende nu…som jag har väntat på att bli beroende av träning 😉 Nu kryper det i kroppen om jag inte får träna och jag kan komma på mig själv med att stå och flina när jag tränar hemma – riktigt mysko 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s