Högbo Brukshotell


20111130-132900.jpg
Tyvärr ingen fin bild på den ljuvliga maten för den försvann fort från tallrikarna 😉

Överraskningen var Högbo Brukshotell och en Spa-behandling (vilket jag nästan hade räknat ut;) Men sedan skulle vi även äta 4-rätters middag och sova kvar på hotellet. Vilken underbar överraskinng och det var verkligen ljuvligt att få känna sig så bortskämd och ompysslad en vanlig tisdag.

Jag måste tipsa om maten i Högbo om ni inte har ätit där tidigare – vi tog Toast Skagen till förrätt  – den var verkligen jättegod! Sedan Kalvfilé kantarell till varmrätt och det var nog bland det godaste som jag har ätit i hela mitt liv! Det var så ljuvligt gott så jag skulle kunna sitta i evigheter och äta.

Pricken över i var ju det sagolika dessertbordet med minidesserter i alla former och varianter. Jag var sugen att springa runt och fota hela bordet men kom på att man kanske inte beter sig så på restaurang 😉 Min favorit bland desserterna var nog ändå glöggdesserten som jag tror var någon form av pannacotta. Sedan fanns det småkakor och pyttemå saftglas om man ville ha saft och kakor 😉

Min man skippade desserterna och åt bara ostar som ju också fanns flera att välja på för dem som gillar ost.

En toppen-present med andra ord!

Nu väntar jag bara på att det konstfrusna spåret ska öppna så att jag har en bra anledning att åka dit och bo kvar igen 😉 Här finns ett bra erbjudande för skidåkare!

Den härliga sovmorgonen och njutningsfulla frukosten imorse blev det inte mycket med tyvärr….vår stackars dotter ringde klockan 7.00 på morgonen och hade så ont i halsen så att hon inte kunde svälja. Eftersom hon har haft halsfluss minst 10 gånger så var det bara att boka in en tid hos läkaren för att få pencillin – MEN det var inte halsfluss. Det var körtelfeber – IGEN! Och då kan man tyvärr inte få någon medicin. Det är bara att avvakta tills det går över. Det är så synd om henne, hon såg så eländig ut så att alla sköterskor och läkare som gick förbi stannade upp och tittade på henne. Stackars Moa. Jag trodde dessutom att man bara kunde få körtelfeber en gång – men det var tydligen fel. Hoppas att det går över fort för det är verkligen inte roligt att ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s