Efter Fitnessfighten


20111128-220403.jpg
Nu har det gått 30 dagar sedan Fitnessfighten slutade och jag vägde mig idag. Jag står i princip kvar på samma vikt – endast några hekto har jag gått upp. Midjemåttet däremot har ökat 3 cm men det tror jag beror på att jag har ätit en del socker och mjöl.

Jag har ju försökt att äta skapligt nyttigt under den här månaden men en och annan dag har jag ju ätit godis och fika. Det har inte varit helt lätt att hålla sig till bara gotta på lördagar som jag trodde. Men efter nyår blir det stenhård disciplin igen.

Träningen har jag skött bra och jag har tränat minst 1 tim/dag även om det någon dag bara har blivit promenad.

Imorgon blir det bara promenad för på eftermiddagen ska jag packa en väska med ”en skapligt snygg klädsel” och bikini. Jag och mannen firar 11 årig bröllopsdag och min man har ordnat med en överraskning 🙂 Spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s