Dagens phu…!


Idag har jag testat Nikes tränings app NTC (Nike Training Club)
Jag satt och bläddrade igenom flera program och fastnade för ett 45 min program under fliken Get Lean. Programmet heter Pioneer och såg väl inte så farligt ut vid första anblicken – men jösses vad jobbigt det var. Svetten forsade och kläderna var genomblöta efter 45 min.

Jag kommer definitivt att använda mig av appen fler gånger. Som hjälpmedel hade jag min kettlebell eftersom jag inte äger någon annan lämplig hantel eller någon medicinboll.

20111128-210736.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s