Lussebullar


Idag har jag bakat lussebullar. En sats vanliga och en sats med GI-bullar. I GI-bullarna har man Sukrin och fruktsocker istället för vanligt socker. Och dinkelmjöl istället för vetemjöl. På de vanliga har jag pärlsocker – för familjen petar ändå bort russinen (och för att russinen i skafferiet var från 2009…) På GI-bullarna har jag gojibär.

GI-bullarna blev helt OK. Inte lika gula och fina som de andra och lite kompakta. De var också lite kladdiga att jobba med men det kan ju hända att jag hade i för lite mjöl??!

Mitt i bakningen gjorde jag Amerikanska Pannkakor åt sonen. Provsmakade själv en med keso ananas – Mumsigt!

Nu blir det tacos och sedan en sväng till Hofors för BodyCombat

20111127-165644.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s