Gå inte efter utsidan när det är insidan som räknas


20111125-083252.jpg

20111125-083308.jpg
Jag tänkte passa på att hissa och dissa två olika proteinpulver som jag har provat. Båda är choklad. Det ena har en tjusig rosa och lite glittrig utsida, den andra ser tråkig ut….Gissa vilken som är hiss och vilken som är diss?

Den ”tråkiga” vinner med hästlängder!

Det första proteinpulvret som jag någonsin köpte  var Charlotte Perrellis. Jag lurades väl av reklamen skulle jag tro och läste inte så noga på innehållet. Hade jag gjort det så hade jag aldrig köpt det. Det innehåller sötningsmedel som är det värsta jag vet. Jag äter/dricker överhuvudtaget inte sötningsmedel (annat än kanske i tuggummi) och bara smaken av sötningsmedel får mig att vilja kräkas. Blä!! För att inte tala om att det är ohälsosamt. Jag har nog halva påsen kvar och det är nog lika bra att jag slänger den.

Sedan köpte jag en hel hink med sojaproteinpulver som inte är så värst god men duger att dryga ut smoothies med….

Igår fick jag hem mitt proteinpulver från Holistic och blandade med ett glas mjölk. Mums! Ingen sötsliskig smak eller onaturliga smakämnen. Smakar bara choklad. Den var jättegod tycker jag. Nackdelen är att det var ganska dyrt men jag har inte hittat något annat utan socker eller sötningsmedel.

Vasslet från Holistics proteinpulver kommer från kor på Norrländska gårdar- det låter väl sunt! Nu kanske jag gick på reklamen lite igen….

Men summa av kardemumman är: Köp inte Perrellis proteinpulver (om du inte gillar sötningsmedel förstås).

3 reaktioner till “Gå inte efter utsidan när det är insidan som räknas

    1. Ja det var kanske inte så snällt men det var mer en jämförelse med den glansiga, glittriga, rosa påsen – då ser en vit burk lite tråkig ut. MEN det spelar ju ingen roll eftersom innehållet är så mycket bättre! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s