Brynäs hej, hej, hej….


Ikväll är det dags för Brynäsmatch. Brynäs ska krossa AIK och vi ska dit och äta och titta på matchen.
Jag har precis kommit in efter en långpromenad med hundarna och det får räcka som träning idag. Jag har nämligen varit hos tandläkaren och inte ätit ordentligt sedan imorse. Bedövningen släppte när jag var ute och gick.

Promenera är väl skönt?! Jag älskar promenader och jag tror att jag skulle kunna gå hur långt som helst….andas frisk luft och rensa hjärnan. Om man inte hinner eller orkar träna så tycker jag att man ska se till att i alla fall promenera en stund varje dag. När man har hund så blir det ju mer naturligt men alla andra borde också komma ut på en promenad varje dag. Tänk de som alltid åker bil överallt- åker bil till gymmet – och sedan hem igen…jag åker också bil till min träning men det är för att det är drygt en mil dit….

Svamligt inlägg…men Brynäs vinner i alla fall ikväll! 🙂

20111121-144058.jpg

En reaktion till “Brynäs hej, hej, hej….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s