Socker – vår nya drog


20111120-194804.jpg
Bjuder på lite julpynt som jag har börjat att plocka fram i helgen

Efter FitnessFighten bestämde jag mig för att lördagar skulle vara min ätardag. Då skulle det vara tillåtet att äta vad som helst..godis, efterrätter, bullar och annat mumsigt. Det har visat sig att det inte fungerar så bra. Jag har aldrig varit så sugen på godis som nu. Om vi köper hem godis på lördagen så trycker jag i mig tills jag mår illa. Till och med äckliga godisar går i för att jag ska få i mig socker….

Det måste nog tyvärr bli nolltolerans mot socker igen – men jag väntar till efter jul – för jag vill ju inte missa alla godsaker på julbordet 😉

Läste Aftonbladet s artikel om socker och där jämför man socker med droger. Suget är i nivå med lockelsen från alkohol, kokain och heroin.

Man har gjort försök på möss som till och med varit beredda att gå över elektriskt golv för att få socker och fett – det gör de inte ens för mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s