Helgens aktiviteter


I helgen har jag putsat fönster, målat klart träningsrummet, börjat måla ett annat rum, tagit fram ett par ljusstakar ( smyger fram resten imorgon 😉 ätit god mat hos grannarna, tränat backintervaller med stavar – och nu sitter jag och väntar på kinamat som mannen har åkt och hämtat.
BodyCombat idag och långlöpning igår blev inte av men jag har fått massor uträttat hemma och man kan inte hinna allt. Idag har jag gått målarkläddd hela dagen och det har varit så skönt att bara vara hemma.

20111120-182524.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s