Skyr


20111114-101554.jpg

Så då har jag äntligen provat den ”omtalade” Skyr. Jag följer ju en del träningsbloggar från huvudstaden och de har  haft möjligheten att prova Skyr för länge sedan…I lilla byn där jag bor kommer kanske Skyr nästa år – MEN igår var jag till Gävle och där på Willys såg jag Skyr i smakerna blåbär, jordgubb och vanilj. Köpte en av varje för att prova 🙂

Idag tog jag då med en till jobbet som mellis och den var väl helt OK. Tack och lov inte alls så söt som jag hade trott när jag läste att den innehöll socker. Men det är ingenting som jag kommer att köpa ofta. Dels avskräcker priset – nästan 17 kr för en liten yoghurt – och sedan vill jag undvika socker om det går. Kesella och bär känns som ett bättre alternativ för mig.

Jag kan däremot tänka mig att köpa Skyr om jag har åkt ifrån mitt mellis – eller är på resande fot – för då är det praktiskt med sked i locket också (trots att den var väldigt klen)

Sammanfattningsvis: Skyr kan gå an ibland – men jag föredrar kesella och bär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s