Skittråkigt träningsrum


20111109-102105.jpg
Jag är ju glad att jag har möjligheten att ha ett eget rum hemma som träningsrum – det är ju perfekt om man inte har hunnit träna medan det är ljust ute – jag kan ju alltid springa en vända på bandet….

Men det är inget rum som inbjuder till träning. Dels bor det spöken där….sedan är väggarna målade i en skrikgrön nyans, det finns inga speglar på väggen så att man ser om man gör rätt. Det är en massa smågrejer kvar sen Kalle hade det rummet….Små bilar, truckar, tv-spel som han inte ville ha med till sitt nya rum…

Nu när jag har målat färdigt på utsidan av huset så är det här mitt nästa projekt! Jag ska börja med att måla väggarna vita – kanske ha en fondvägg i en knallig färg som man blir glad av 😉 Jag ska köpa en stor spegel att ha på väggen och jag ska införskaffa mig lite andra roliga träningsredskap. Just nu finns det löpband, träningsbänk, balansplatta, ”trappmaskin” (eller vad de heter – använder den ändå aldrig…), hopprep och gummiband. Först ut på önskelistan är kettlebells. Har läst en del på nätet och är så sugen att prova. DEt verkar ju vara kanonträning (om man gör rätt såklart)

Jag körde ju tabata övningar igår. Det var verkligen effektivt. Jag kan knappt gå idag. Utfallshopp tabata – jag säger då bara det….När jag har köpt mig en kettlebell så ska jag köra Olgas tabata-upplägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s