Livet efter FitnessFighten


Direkt efter FitnessFighten blev det 3 dagars vila från träning. Jag och mamma, syrran och dottern åkte nämligen till Ullared och från början tänkte jag ta med träningskläder och träna där men det var ju tur att jag inte gjorde det för jag var helt slut efter att ha trängts med alla andra som skulle handla julklappar, julpynt, gardiner, dukar, plastpåsar…och allt annat som man kan handla i Ullared.

Igår var jag iallafall på spinning och idag har jag promenerat med hundarna 4 km och sedan direkt joggat 4 km. Lördagar är det tänkt att jag ska ha som ”långpass-dag”. När det är skidsäsong blir det en längre tur på skidor men just nu är det löpning som gäller. Idag blev det dock inget långpass löpning eftersom jag inte har sprungit annat än 10 min x 2 varje dag i FitnessFightens program.

Lördagar är också den dagen som jag får äta vad jag vill om jag har gjort min träning. Jag är dock inte sugen på godis och andra onyttigheter men jag sitter framför ”Så mycket bättre” och sippar på ett glas rött just nu 😉

Trots att FitnessFighten bara varade i 30 dagar så är jag redan ”beroende” av träning och nyttig mat. Jag kände hur det kröp i kroppen på mig de dagar som jag inte tränade och jag mår illa om jag äter för fet mat eller godis. Toppen! 🙂

20111105-211032.jpg

Första dagens shopping…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s