FitnessFighten är över


20111031-112043.jpg
Nu är FitnessFighten över (för den här gången). Jag är otroligt nöjd med mina resultat på bara 30 dagar. Jag har fortfarande en del kvar att jobba med men jag har fått en rivstart i och med FitnessFighten och det känns bra. Jag är dessutom mycket piggare, jag har massor av energi över – städat huset hela helgen (igen)

Mina resultat:

Vikt: -4.7kg

Puls: – 9 slag

Midja: -9.5 cm

Överarm: – 2 cm

Lår: -3 cm

Det syns jättestor skillnad på bilderna – helst bilden som är tagen bakifrån – där har mina handtag försvunnit helt – Jippie!

Ni som funderar på att köra FitnessFighten – Gör det! Jag ångrar mig verkligen inte.

Jag har tränat mer eller mindre regelbundet tidigare och ätit mer eller mindre nyttigt. Men det krävs att man helhjärtat gör något för att det ska få effekt.

Från början såg jag det som en tävling som jag ville vinna – men nu är jag bara nöjd över att jag har fått så bra resultat för min egen skull – och att jag har något att fortsätta jobba på.

Jag är mest nöjd över att jag har haft sådan karaktär och inte fuskat med maten alls. Inte förrän i fredags då jag glömde mitt mellis och hamnade mitt i ett tårtkalas….Jag tog faktiskt en liten tårtbit då men det är enda gången som jag har fuskat. Bara det är en vinst för mig att se att jag har karaktär – om jag bara vill 😉

 

På bilden ett vanligt förekommande mellis under FitnessFighten….kesella och bär 😉

4 reaktioner till “FitnessFighten är över

  1. Så jädrans duktig du varit, heja heja va bra du är. Skulle ochså vilja prova, men satsar nog på det till våren då jag förhoppningsvis är piggare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s