Så mycket roligare med sällskap


Igår tränade jag med min syster och det blev så mycket roligare (och jobbigare) med sällskap. Tack Ida för att du tjatade lite extra på mig. Synd bara att jag kom på såhär på slutet att jag visst har ”maskat” lite när jag har tränat själv….

Innan träningen var jag på ridning och det var roligt och ansträngande för magmusklerna. Hade förberett med smoothie som jag drack halva efter ridningen och sedan halva efter FF-träningen. Sedan var det bara att hoppa i säng – nyduschad, nytränad och nöjd! 😀

Idag har jag inte bestämt om jag ska gå på Combat eller om jag ska köra FF-träning. DEt visar sig på em. Klart är iallafall att jag ska gå en låångpromenad med hundarna när jag kommer hem.

Jag har även gjort upp riktlinjer för mig själv hur jag ska sköta träning och mat efter FitnessFighten. Mer om detta i ett senare inlägg. Nu måste jag jobba lite 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s