Snart är det slut på FitnessFighten


20111026-123338.jpg
För att sammanfatta denna utmaning så vill jag bara säga att det var mycket lättare att hålla kosten än jag trott från början. Det har också varit ganska lätt att motivera sig till 1 timmes träning varje dag. Min första dipp kom så sent som i förrgår när jag kände att jag var less.

Efter måndag när det är slut på FitnessFighten för min del så kommer jag inte att vräka i mig godsaker men jag kommer att unna mig saker jag tycker om under vissa ”former”. Jag har satt upp riktlinjer för mig själv och jag tror att det kommer att gå bra att följa dessa.

 • Jag kommer att undvika socker
 • Jag kommer att undvika vitt mjöl
 • Jag kommer att undvika snabba kolhydrater
 • Jag kommer att undvika att dricka kalorier så som t ex juice
 • Jag kommer att unna mig en ”ätardag” – förslagsvis lördagar då jag får äta vad jag vill under förutsättning att jag har skött min träning.
 • Jag kommer att träna 1 timme varje dag – åtminstone en rask promenad om jag inte hinner /orkar annan träning
 • Jag kommer att byta ut en del kaffe mot te
 • Jag kommer att äta mer grönsaker till varje mål
 • Jag kommer att fortsätta med 5-6 mål per dag
Det här tycker jag inte låter som något svårt att följa så det kommer nog att gå bra. Jag som älskar glögg och pepparkakaor och kanelbullar får ju faktiskt äta det på lördagar 🙂
Vikt och mått kommer jag att tala om på måndag när det är sista dagen men jag har iallafall minskat ca 4 kg hittills och midjemåttet har minskat minst 5 cm – fast jag tror att det är mer – det blev ju lite krångel vid mätningen.
 Det som är synd är att det syns även i ansiktet och det är mindre roligt för jag vill hellre ha lite runda kinder…även brösten blir ju mindre men det är inget man kan påverka. Det verkar som att fettet försvinner uppifrån och ner (iallafall på mig) så det som fortfarande är kvar är ju längst ner på magen och jag kan tänka mig att det är svårast att bli av med.

3 reaktioner till “Snart är det slut på FitnessFighten

 1. Åh vad härligt det låter, älskar att läsa det som detta gör med er. Själv startar jag nu i November och har faktiskt börjat tjyvat lite med maten för att se hur det funkar med müsli m.m. Ser fram emot det faktiskt. Och blir även brösten lite mindre skulle jag inte lida av det 😛
  Kram Carina

 2. Way to go girl! Håller med dig, det är inte så himla svårt och faktiskt har jag itne en enda gång varit så sugen på godis eller chips att jag övervägt att ”bryta”. Men för min del har jag inte lyckats få så mycket resultat på vågen som du men jag kanske har hamnat på någon platå, vem vet. Men några kilon har jag lyckats kapa och framför allt är det ju midjemåttet som minskat. Håll i nu, inte många dagar kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s