Segt nu…Igår var första dagen som jag kände mig otroligt sugen på godis, bullar, vad 17 som helst utom den tråkiga mat jag äter. Jag har nu under 25 dagar skött kosten till punkt och pricka – inte fuskat en enda gång. Jag har dreglat över bullar, efterrätter, goda såser, potatisgratänger, glass…ja listan kan göras lång…Men jag har inte ens smakat på något som jag inte ska. Inte heller igår….det jag dock fuskade med igår var träningen – jag var helt enkelt skitless på FitnessFighten så jag promenerade med hundarna som vanligt och sedan bastade jag och sedan skulle jag träna men jag struntade helt enkelt i det.

Istället lekte jag med mina teknikgrejor och uppdaterade till iOS 5 på både iPhone och iPad och sedan var jag ju tvungen att utforska iCloud och ladda hem en massa nya appar. Det som är bra med iCloud är att nu är kalendern synkad på en gång mellan mobilen och paddan. Så om jag har skrivit in träning på mobilen och kommer hem till paddan och kollar så står det där med – och då är det ju bara att träna – eller hur 😉

Idag står det ridning i kalendern och efter det är det FF-träning. Inga ursäkter godtas idag. Kämpa på sista dagarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s