FF på resande fot


Anlände till hotellet igår vid 18.30 – jättehungrig trots att jag hade ätit mellanmål som jag skulle i bilen.
Det fanns inget gym på hotellet och det var mörkt och regnigt ute – dessutom vill jag inte springa ensam i mörkret i en stad jag inte känner till.
Så vad göra? Jo hoppa låtsashopprep som uppvärmning – (inne på toa för att hundarna blev galna när jag stog och hoppade upp och ner) och sedan köra styrkeövningarna utan vikter. Hoppade låtsashopprep igen mellan övning 6-7 och även på slutet.

Jag kan inte säga att det var kvalitet på träningen igår – jag skulle nog lika gärna ha kunnat hoppa över – men jag gjorde det för att bevisa för mig själv att jag har karaktär.

Dusch och sedan middag på Munken. Grillad kyckling med en stor grönsallad och isvatten. Gott 🙂 Ett glas vin och en efterrätt hade inte varit helt fel… Men icke 🙂 Sonen och mannen beställde in varsin efterrätt men jag smakade inte ens. Så imponerad av mig själv.

Nu ligger jag i sängen och läser. Ska strax sticka ut på en löptur. Jag skippar folkrace idag. Såå intresserad är jag inte (Kalle kör imorgon). Kanske hinner med att springa lite i affärer också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s